Se redeschide Olimpia E-mail
se redeschide olimpia Sibienii care au chef de o bălăceală chiar şi când afară plouă, primesc, azi, o veste bună. De luni, 7 august, bazinul Olimpia va fi redeschis. Ba mai mult de atât, Clubul Sportiv Municipal Sibiu va primi, luna aceasta, bani de la minister pentru modernizări.

La începutul săptămânii viitoare, bazinul Olimpia va fi redeschis. Sibienii care au chef să inoate vor plăti 20 de lei, biletul de intrare pentru bazin şi saună. Cursul de iniţiere va costa 100 de lei. Viorel Cinţean, preşedintele CSM Sibiu a declarat, marţi, că Ministerul Tineretului şi Sportului a promis 480.000 lei pentru renovarea acoperişului.

“Luna aceasta, la rectificare, vom primi bani pentru acoperiş, de acolo pleacă toate necazurile. Anul acesta vom avea 480.000 lei, să refacem acoperişul cu panouri multistrat de tip sandviş. Urmează să continuăm lucrările anul viitor, cu schimbarea turnului de sărituri, pe care trebuie să îl refacem la standardele internaţionale, pentru a putea desfăşura concursuri la sincron, în condiţii optime. Mai trebuie două filtre şi iar bazinul de sărituri să îl schimbăm din faianţă în liner şi atunci nu vom mai avea niciun fel de probleme”, a declarat acesta.

Conform lui Cintean, bazele sportive nu vor trece în subordinea primăriilor prea curând, aşa cum se preconiza, drept urmare, bazinul Olimpia va rămâne a clubului. “Nu am vrut niciodată să îl dau primăriei, primăria a vrut să îl ia şi s-au adresat direct ministerului. Cel puţin în 2009-2010, bazele sportive nu vor mai trece la primării. Singura acţiune de descentralizare se va produce la nivelul agenţiei de tineret, în urma căreia primăriile vor prelua taberele şi alte baze, aşa am înţeles din discuţiile care le-am avut la minister cu actualul ministru. Drept pentru care ne dă şi fonduri să îl amenajăm (n.r. bazinul Olimpia), altfel nu ne-ar fi dat. Nu ştiu ce bani ar fi avut primăria să îl amenajeze, dar ştiu că în momentul în care toate bazele sportive vor trece la primării, sportul va avea de suferit”, a declarat preşedintele CSM Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav