Sesiunea restantierilor la Bac E-mail
sesiunea restantierilor Elevii sibieni, absolvenţi ai clasei a XII-a, susţin, începând de luni, 17 august, cea de a doua sesiune a examenului de bacalaureat. La Sibiu, examenul are loc în două centre ed evaluare ş numărul participanţilor ajunge la aproape 2000.

Din totalul celor care s-au înscris, pentru această seiune, în judeţul Sibui, şi anume 1608, 267 dintre ei susţin luni, 17 august, proba orală la Limba şi literatura română, potrivit programului adoptat de Ministrerul Educaţiei, Cercetării şi Inovaţiei (MECI).

Examinarea la probele orale se realizează de către doi profesori de specialitate, membri ai comisiei, în prezenţa a cel puţin trei candidaţi, se arată pe site-ul oficial al ministerului educaţiei. Fiecare profesor evaluează răspunsul candidatului de la probele orale cu note întregi de la 1 la 10, în funcţie de baremul de evaluare, astfel încât diferenţa dintre notele celor doi profesori evaluatori să nu depăşească un punct. Nota finală la proba respectivă se calculează ca medie aritmetică cu două zecimale, fără rotunjire, din notele acordate de cei doi examinatori.

Examenul va continua în zilele de 18 august cu proba de Limba şi literatura maternă, respectiv 19 august, Limba şi literatura modernă. Prima probă scrisă, la Limba şi literatura română, se va desfăşura joi, 20 august. Susţinerea probei scrise la limba şi literatura maternă va avea loc vineri, 21 august, iar a probei obligatorii a profilului (D), luni, 24 august. Proba la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării (E) - scrisă sau practică - este programată marţi, 25 august, iar ultima, la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare corespunzătoare specializării (F) - scrisă sau practică -, miercuri, 26 august.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav