Sibex majoreaza capitalul cu 1 mil lei E-mail
sibex Bursa din Sibiu (Sibex) îşi va majora capitaluls ocial cu circa un milion lei, au decis acţionarii la ultima adunare extraordinară, care a avut loc miercuri 21 aprilie.

În urma majorării, capitalul va ajunge la circa 22 mil. lei. "Majorarea capitalului social al SC Bursa Monetar Financiară şi de Mărfuri SA Sibiu cu suma de 1.076.320 lei prin încorporarea rezervelor constituite din profitul anului 2009 altele decât rezervele legale, şi emisiunea unui număr de 1.076.320 acţiuni noi cu valoare nominală de 1 leu/ acţiune, ce vor fi alocate gratuit acţionarilor existenţi în evidenţele societăţii la data de înregistrare stabilită de Adunarea Generală a Acţionarilor SC BMFM SA, proporţional cu deţinerile avute de aceştia.

Alocarea acţiunilor nou emise se va face prin rotunjirea rezultatului la cel mai apropiat număr întreg", se arată în hotărârea luată. Acţionarii SIBEX au aprobat şi bugetul pe 2010, care include un profit brut de 1,5 milioane de lei, în condiţiile unor venituri de 4,7 milioane, cu 26% mai mari faţă de 2010.

Sursa: Turnul sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav