Sibianca Alexandra Delia Petria ne reprezinta tara la Hong Kong E-mail
Alexandra Delia Petria Alexandra Delia Petria (foto mijloc), sibianca ce a reprezentat România la concursul Miss Europe & World –Junior alias Miss Princess of the World, desfăşurat în septembrie la Praga, va pleca la sfârşitul acestei luni în China, la Hong Kong. Aici ea va participa, alături de alte 70 de finaliste, la cea de-a XXI-a ediţie a concursului internaţional de frumuseţe Miss Model of the World.

Competiţia care va avea loc în 28 noiembrie este unul dintre cele mai faimoase concursuri de acest gen din lume. Prima ediţie a fost organizată în 1988, de atunci şi până acum bucurându-se de participarea a 10.000 de modele din 70 de ţări. Miss Model of the World promovează, pe lângă frumuseţe, pacea în lume, trendurile în modă şi schimburile culturale internaţionale.

Reprezentanta României la acest concurs, Alexandra Delia Petria, are 22 de ani, este studentă la Facultatea de Medicină„Victor Papilian” din Sibiu şi este model al agentiei 4IMAGE. Ea a participat la mai multe concursuri internaţionale, fiind imaginea unor firme din ţară şi străinătate. În cadrul concursului din Hong Kong, Alexandra Petria se va lupta cu celelalte concurente din lumea întreagă pentru mai multe premii: Champion, 1st runner-up, the 2nd-runner up, the 3-rd runner-up, the 4th runner-up, Miss Model of the Best Charm, Best Photogenic, Best in National Costume, Best in Evening Gown, Best in Sportswear, Best in Swimmsuit, Best Figure, Best Skin, Best Talent, Best Media Impression şi Best Friendship.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav