Sibianul Daniel Natea - aur la Cupa Europei E-mail
aur la judo Judoka Daniel Natea (18 ani), legitimat la CSŞ Şoimii şi CSM Sibiu, a cucerit, în weekend, medalia de aur la Cupa Europei de juniori, competiţie desfăşurată în localitatea maghiară Paks. Sibianul s-a impus în finala categoriei + 100 kg în faţa altui român, Flaviu Smeu.

În luna aprilie, Daniel Natea a cucerit tot medalia de aur şi titlul naţional, la aceeaşi categorie, la Cluj-Napoca, şi un loc 3 la Naţionalele Under 23. Pentru Natea, urmează Campionatele Balcanice, tot în această vară, şi Campionatele Europene, în septembrie, în Bulgaria.

Sportivii români au câştigat 6 medalii - 3 de aur, una de argint şi două de bronz - la Cupa Europeide judo, juniori. Lupta la categoria - 100 kg a fost câştigată de Lorand Samel, care a cucerit medalia de aur în faţa ungurului Paul Breitenbach. La feminin, Loredana Ohâi a obţinut medalia de aur la categoria 57 kg, după 4 meciuri câştigate.

În finală, Ohâi s-a impus în faţa elveţiencei Fabienne Kocher, făcându-şi cel mai frumos cadou chiar în ziua în care a împlinit 18 ani. La categoria 44 kg, Diana Kovacs a încheiat cu medalia de bronz, după ce a învins-o în recalificări pe Mora Hernandez (Germania), în timp ce Alina Ghindariu a obţinut tot bronzul (cat. 48 kg), după un succes în recalificări, în faţa Luanei Di Giorgio (Italia).

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav