Sibieni Lions la ONU E-mail
sibienii lions Guvernatorul LIONS în România, sibianca Adriana Cazan, şi preşedintele, respectiv vicepreşedintele Lions Club Brukenthal din Sibiu, Ştefan Giurgiu şi Robert Blaj, au participat la Viena la festivităţile dedicate Zilei LIONS la Organizaţia Naţiunilor Unite.

Lions International este prima organizaţie cu statut de membru al Organizaţiei Naţiunilor Unite, statut acordat de obicei ţărilor şi dobândit de Lions în anul 1954, ca urmare a implicării cluburilor din întreaga lume în activităţi umanitare.

“Colaborarea dintre Lions International şi ONU a început în 1945, iar zece ani mai târziu, după acordarea statutului de consultant al ONU, a venit recunoaşterea activităţii Lions în folosul umanităţii prin statutul de membru”, a declarat Adriana Cazan.

“Este onorantă pentru Districtul Lions din România participarea la întâlnirea de la Viena, alături de toate celelalte organizaţii din Europa şi, de asemenea, este o mândrie să constat că trei dintre cei cinci reprezentanţi ai României prezenţi în Austria au fost din Sibiu” – a mai spus Adriana Cazan.

Guvernatorul Lions în România şi colegii săi de la Lions Brukenthal Sibiu au participat la festivităţile organizate de ONU la sediul său din Viena şi la întâlnirile oficiale cu înalţii demnitari ai Organizaţiei Naţiunilor Unite. Adriana Cazan (în imagine) a reprezentat membrii LIONS din ţară la întâlnirea cu preşedintele Lions International, Eberhard Wirfs (în imagine).

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav