Sibienii au cantat la cel mai mare karaoke din Romania E-mail
Sibienii au cantat la cel mai mare karaoke din Romania Peste patru mii de sibieni au sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor în această seară în Piaţa Mică.

Cu toţii au luat parte la Sibiu Karaoke, cel mai mare karaoke organizat până acum în România. Distracţia a fost la ordinea zilei, muzica făcând pe toată lumea să uite de ger şi să cânte şi să danseze.

„Este super distracţie, parcă sunt la o petrecere foarte, foarte mare. O petrecere cât toată Piaţa Mică”, spune Iulia, una din participantele la karaoke. „Am venit cu prietele mele să cântăm şi e foarte fain, foarte bună ideea. Sper să o facă şi la vară, când va fi cald şi vor fi şi turişti”, spune şi Mihaela, o altă participantă.

Sibienii au cântat la unison, din mii de voci, „Andrii Popa”, YMCA, cântece interpretate de Queen, Robbie Williams sau O-Zone.

Sibiu. Karaoke a fost un eveniment organizat de Oldies Pub şi Hermannstadt Events. Organizatorii au avut în mine evenimentul similar din data de 30 aprilie 2009, din Londra, când 13.500 de oameni au cântat împreună timp de patru minute piesa „Hey Jude” a celor de la Beatles.

În baza succesului din această seară toată lumea se aşteaptă ca Sibiu. Karaoke să revină.


Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav