Sibienii au facut senzatie la Inferno Austria ~ Ischgl E-mail
inferno austria Şase concurenţi români, printre care şi doi sibieni, au participat la cel mai spectaculos concurs de freeride, Inferno Ischgl, Tirol, desfăşurat în 27 martie, în Austria.

Inferno este deja la cea de-a 10-a ediţie. Ultimele cinci s-au desfăşurat în staţiunea Ischgl din munţii Tirol. În urmă cu trei săptămâni, concurenţi români s-au întrecut la Inferno România, concurs desfăşurat la Bâlea Lac, pentru titlul de campion al acestei spectaculoase curse de freeride, la patru categorii, schi/snowboard, femei/bărbaţi. Fiecare câştigător a primit un wild-card pentru a participa la cursa din Austria care a avut loc weekendul trecut pe pârtiile din Tirol.

În total, şase români au participat la această spectaculoasă cursă. În total, pe pârtiile din Ischgl au concurat peste 90 de concurenţi, majoritatea la clasa snowboard bărbaţi. Cei mai mulţi dintre ei au venit din Germania şi Austria. Trei dintre cei şase români au concurat la clasa schi bărbaţi, sibianul Sebastian Barbu şi ciucanii Lorent Gyorgy şi Nyegre Ferenc. Sibianca Diana Voinescu a luat startul la clasa snowboard femei în timp ce clujenii Cătălin Rotariu şi Răzvan Dumitrache s-au întrecut cu cei mai buni snowboarderi din Europa pe pantele abrupte din Tirol.

Sebastian Barbu (foto) a ocupat la finalul cursei locul IV la clasa în care a concurat în timp ce Diana Voinescu (foto) s-a clasat şi mai bine, pe locul II la snowboard fete. „Am fost la Inferno la Bâlea, am câştigat acolo şi am venit cu echipa şi la Ischgl. Spre surprinderea mea am luat locul II, atmosfera şi zăpada sunt excelente, ne-am simţit nemaipomenit de bine. Mulţumim din suflet organizatorilor”, a spus Diana Voinescu la finalul cursei din Austria.

Concurenţii s-au bucurat de o vreme superbă în Austria. Chiar în seara dinaintea concursului a nins abundent. Cei 15-20 de centimetri de zăpadă aşternuţi peste noapte pe pârtie au făcut concursul şi mai spectaculos.

Organizatorii au pregătit cursa până în cel mai mic amănunt. Toţi concurenţii au fost dotaţi cu pieps-uri, transceivere utile în cazul unei avalanşe. Deasemenea, un elicopter a fost permanent la dispoziţie pentru a putea interveni în cazul unui accident.

Inferno este un concurs organizat Martin Freinademetz, multiplu campion mondial şi european la snowboard.

Inferno Austria se organizează de cinci ani încoace în staţiunea Ischgl, una dintre cele mai cunoscute staţiuni de schi din Austria. Cu peste 100 de kilometri de pârtii, Ischgl este considerată „Ibiza montană” a Europei. Staţiunea este recunoscută în întreaga lume pentru petrecerile şi concertele nemaipomenite ce au loc acolo, fiind una dintre cele mai vizitate staţiuni din munţii Tirol.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav