Sibienii chemati pe un patinoar de 400 mp E-mail
patinuar balea Un patinoar cu o suprafaţă de aproximativ patru sute de metri pătraţi a fost amenajat pe Lacul Bâlea, în zonă fiind înfiinţat şi un parc de peste opt mii de metri pătraţi pentru cei care doresc să practice diverse sporturi de iarnă.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de organizatorii Ice Hotel Bâlea Lac, patinoarul este amenajat pe Lacul Bâlea, din apropierea Hotelului de Gheaţă. "Patinoarul are o suprafaţă de patru sute de metri pătraţi şi este amenajat pe Lacul Bâlea. Cei care doresc să se dea cu patinele, dar nu dispun de acestea, le pot închiria de la Cabana Bâlea Lac", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, în zonă este amenajat şi un parc pentru cei care doresc să practicve şi alte sporturi de iarnă. "«Winter Park- Bâlea Lac» este o zonă special amenajată pentru ca iubitorii skiului, snowboardingului, tubbingului sau cei ce preferă datul cu săniuţa ori banalul capac de plastic să se poată distra în voie. Terenul ocupat de «Winter Park» (aproximativ opt mii de metri pătraţi), va fi înconjurat de un gard de protecţie, accesul spre cele patru pârtii este făcut din zona potecii care duce la Cabana Bâlea Lac.

Aici se va putea distra întreaga familie, atât copii, cât şi adulţii, sau cei ce iubesc sporturile de iarnă extreme", se precizează în comunicat. Patinoarul şi parcul fac parte din proiectul turistic Ice Hotel Bâlea Lac 2010, alături de Hotelul de Gheaţă deschis turiştilor încă din noaptea de Revelion şi Biserica de Gheaţă sfinţită în luna ianuarie.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav