Sibienii invitati la dezbateri Habemus PUG E-mail
Sibienii invitati la dezbateri Sibiul are PUG. Nu definitiv, pentru că mai sunt câteva etape care trebuie parcurse, una dintre ele fiind dezbaterea publică. Sibienii interesaţi au ocazia, în data de 15 iulie, să îşi exprime opinia referitoare la Planul Urbanistic General, realizat de firma Planwerk din Cluj Napoca. Documnetul va sta la baza dezvoltării oraşului.

În 15 iulie, de la ora 10.00, la sediul primăriei, în sala expoziţională, va fi organizată prima parte a dezbaterii, la care sunt invitaţi reprezentanţii instituţiilor şi organizaţiilor interesate. Municipalitatea va pune la dispoziţia participanţilor 500 de broşuri cu principalele repere propuse de PUG. Publicul larg este aşteptat să participe la discuţii începând cu ora 12.00. Sibienii pot obţine broşura şi prin intermediul Centrului de Informaţii pentru Cetăţeni (CIC). Cei care vor să trimită comentarii în scris, o pot face până la data de 31 iulie. Scrisorile vor fi depuse tot la CIC, între orele 9 – 17. „Documentul mi se pare foarte bun. Am discutat şi cu arhitecţii care au lucrat la PUG despre fiecare etapă. Nu am discutat foarte detaliat pentru că aceasta intră în competenţa specialiştilor. Cred că a fost redactat un document foarte bun, cu mult deasupra celor pe care le-a avut până acum Sibiul. Iniţial am vrut să extindem considerabil intravilanul, cu 50 la sută, dar am reevaluat situaţia. Nu era posibil. Aşa că am redus - intravilanul va creşte destul de mult, dar nu în această proporţie”, a explicat primarul Klaus Iohannis. „Invit sibienii să consulte acest material, opinia lor fiind importantă pentru conturarea spaţiului în care locuim cu toţi şi în care ne desfăşurăm activitatea, spaţiu în care se vor dezvolta şi generaţiile viitoare”, a adăugat acesta.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav