Sibienii Pacifisti - doua decenii de activitate E-mail
sibienii pacifisti 19 martie 2010 reprezintă data împlinirii a două decenii de când s-a finalizat înscrierea Iniţiativei Zonal Geografice “Sibienii Pacifişti” ca organizaţie neguvernamentală română. Asociaţia noastră este considerată a fi prima şi singura organizaţie neguvernamentală „băştinaşă”, toate celelalte ONG-uri pacifiste din România sunt filiale ale unor organizaţii internaţionale.

Pe parcursul celor 20 ani de existenţă, aţi asistat sau aţi contribuit la implementarea proiectelor asociaţiei noastre a cărei activitate a fost desfăşurată pe cele patru direcţii de implicare:

• Dezarmare, Antimilitarism, Prevenirea si Gestionarea Conflictelor;

• Apărarea Drepturilor Omului şi Campania împotriva Rasismului, Xenofobiei, Anti-semitismului;

• Educaţia pentru Pace şi Nonviolenţă ;

• Redarea prestigiului ştirbit al Sibiului, Programe si proiecte ante/post Integrare europeana.

Dorim ca împreună să aniversăm cei 20 ani de existenţă a unei asociaţii pacifiste româneşti, care şi-a dovedit utilitatea în această lume plină de conflicte si violenţă.

Vă invităm la vineri, 19 martie 2010, ora 15.00 în sala de festivităţi a Centrului de Dialog si Cultura « Friedrich Teutsch » din Sibiu str. Mitropoliei nr. 30 situată la 50 metri de sediul nostru.

PROGRAM PROVIZORIU:

15.00 - 16.00

Constantin S. Lacatus

20 ani de pacifism sibian

Adrian Nistor Colaborari internationale (rapoarte, apeluri, manifeste)

Mircea Grigorescu Conflicte si confruntari armate (1990-2010)

Claudiu C. Potcovel

Conrad Haas un proiect multianual

Victoria Dirvaru Mesaje din partea asociaţiilor

16.00 – 16.30 Interventii din public

16.30 …. Cocktail si Bufet suedez

Primiti expresia stimei si consideratiei noastre.

Va asteptam.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav