Sibienii pot intra gratis la Zoo E-mail
Gratis la zoo Porţile Grădinii Zoologice din Sibiu se vor deschide pentru toţi cei care vor să o viziteze luni, de Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi a Parcurilor, când accesul va fi gratuit.

„Diferite forumuri internaţionale au ajuns la concluzia că prin a dedica o zi unei anumite problematici aceasta poate fi adusă mai uşor în atenţia publicului larg. Iată că şi grădinile zoologice şi parcurile au devenit un subiect care merită adus în discuţie, prin importanţa lor asupra mediului şi asupra comunităţii. Noi am dorit să marcăm această zi prin atragerea unui număr cât mai mare de vizitatori, care să se bucure de fauna Grădinii Zoologice sibiene.

Ne mândrim cu acest obiectiv pe care îl avem în administrare, pentru că este prima Grădină Zoologică deschisă în România şi datorită investiţiilor de peste 4.000.000 lei din ultimii ani care au venit să ridice calitatea serviciilor şi a vieţii animalelor găzduite la nivelul standardelor europene”, a declarat ieri, primarul Sibiului, Klaus Iohannis. Sibienii şi turiştii pot vizita animalele de la Zoo după programul obişnuit al zilei de luni – între orele 9.00 şi 17.00.

Sute de mii de vizitatori

Primarul Iohannis a declarat că pe lângă faptul că arată bine şi funcţionează bine, Grădina Zoologică este şi foarte căutată. Odată ce s-au finalizat noile amenajări pentru spaţiile destinate animalelor, numărul de vizitatori a început să crească de la 80.000 în anul 2007, la 123.000 în anul 2008 şi peste 170.000 în anul 2009.

Doar anul acesta, până în luna august s-au înregistrat un număr de 111.700 de vizitatori. Gradina Zoologică Sibiu se întinde pe o suprafaţă de peste 15 hectare, are 177 de animale din 47 de specii, este deschisă zilnic, inclusiv în week-end, între orele 9.00 şi 17.00, iar preţul unui bilet este de 3 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii, elevi şi pensionari. În acest moment se lucrează la amenajarea unui nou sediu administrativ, lucrare care a aînceput anii trecuţi şi se va încheia luna aceasta.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav