Sibienii s-au ingramadit sa il salute pe regele Belgiei E-mail
Sibienii s-au ingramadit sa il salute pe regele Belgiei Cu alai de SPP-işti şi forţe de ordine, regele şi regina Belgiei au făcut, joi, un scurt tur al Pieţei Mari. Sute de sibieni s-au strâns să salute cuplul regal şi să facă poze.

După vizita la Bucureşti, Regele Albert al II-lea al Belgienilor şi regina Paola au ajuns, joi, la ora 11, în Sibiu. De la aeroport la primărie, aceştia au mers într-un microbuz albastru, deloc regal. În faţa primăriei au fost întâmpinaţi de primarul Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen. Cuplul regal a lăsat un mesaj Sibiului, în cartea de onoare a oraşului şi i-au dat în dar, primarului, o medalie. La rândul lor au primit un tablou, reprezentând centrul vechi al Sibiului.
Alteţele au ţinut cu tot dinadinsul, ca în scurta plimbare prin centrul oraşului, să aibă posibilitatea să vorbească cu sibienii.

Aceştia s-au îngrămădit cu sutele să salute familia regală, au venit cu flori, au aplaudat şi au făcut poze. Organizatorii au împărţit şi steguleţe. În faţa primăriei, alaiul s-a oprit să privească un scurt spectacol folcloric. Alături de primar, au fost şi ministrul culturii, Theodor Paleologu, preşedintele consiliului judeţean, Martin Bottesch, şi prefectul, Constantin Trihenea. Primarul Klaus Iohannis a făcut scurte opriri în dreptul fiecărei clădiri importante, dând câteva explicaţii cuplului regal. În acest timp, regina făcea fotografii. Din Piaţa Mică, turul a fost privat, presa nemaiavând acces. Conform programului, aceştia au vizitat Casa Luxemburg, Biserica Evanghelică şi Muzeul Brukenthal.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav