Sibienii vor putea plati impozitele on~line din vara E-mail
impozite online Un sistem finanţat din fonduri europene va permite, în câteva luni, plata oricărei operaţiuni on–line, taxele şi impozitele se pot plăti şi prin carduri.

Plata impozitelor, a taxelor, sau a oricăror alte sume către Primăria Municipiului Sibiu se va putea face online, din vară, după ce administraţia va implementa un sistem informatic finanţat din fonduri europene. Acum, posibilitatea plăţii on-line a taxelor şi impozitelor este suspendată.

"Programul va face parte din proiectul intitulat “Implementarea conceptului de administraţie electronică la nivelul Municipiului Sibiu” depus de municipalitatea sibiană spre finanţare pentru AXA Prioritară III “Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”, Domeniul Major de Intervenţie 2 “Dezvoltarea şi creşterea eficienţei serviciilor publice electronice”.

Obiectivul principal îl reprezintă dezvoltarea şi implementarea conceptului de administraţie electronică la nivelul Primăriei Municipiului Sibiu, care se va realiza şi prin furnizarea de noi servicii publice on-line către cetăţeni", spune Daniela Costa, consilier în cadrul Biroului de Presă al Primăriei. Pentru acest proiect, Sibiul primeşte 2,1 milioane de lei. Zilele trecute s-a semnat contractul şi s-a desemnat prin licitaţie firma care va implementa programul şi care începe să lucreze efectiv la acest proiect.

Plăţi cu cardul La ghişeele Primăriei, impozitele se pot plăti şi cu cardul. Spre exemplu, anul trecut, 839 de sibieni au achitat taxe şi impozite de peste 280.000 lei folosind un card bancar. În 2008, numărul celor care au ales să-şi plătească dările prin această metodă a fost de 501 de persoane, care au plătit peste 142.000 lei De la începutul anului, până la finalul lunii ianuarie, sibienii au plătit la ghişeele Direcţiei Fiscale impozite şi taxe în valoare de 3,4 milioane lei, persoanele fizice, şi peste 900 mii lei persoanele juridice.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav