Sibiu 2007 e istorie ~ Se pregateste Sibiu 2009 E-mail
Sibiu 2009 O imagine face cât o mie de cuvinte.

O fotografie face mai mult decât o mie de cuvinte. O fotografie de presă face diferenţa între un articol de presă citit sau ignorat, poate forma opinii fără a parcurge măcar textul care o însoţeşte. O expoziţie de fotografie de presă care surprinde viaţa unui oraş pe parcursul unui an poate trezi amintiri la fel cum un album foto poate provoca anumite trăiri celui care-l răsfoieşte.

Acesta este şi ideea de la care au plecat cei doi fotografi Silvana Armat şi Sebastian Marcovici în realizarea expoziţiei „Focus Sibiu 2009” ce poate fi vizitată în perioada 18 decembrie – 18 ianuarie 2010 în curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu. Expoziţia va fi deschisă în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 08.00 şi 16.00. Intrarea este liberă.

Cele 120 de lucrări din portofoliul autorilor reprezintă o retrospectivă a celor mai importante evenimente prezentate de media sibiană în anul 2009. Va acoperi toate domeniile: economic, social, sportiv, cultural, politic, etc pentru ca rezultatul final să redea o imagine cât mai fidelă a ceea ce s-a întâmplat în Sibiu în acest an. „Focus Sibiu” este un proiect fotografic început de Silvana Armat în anul 2007, ca o prezentare a celor mai importante evenimente artistice ce au avut loc în anul în care Sibiul a fost Capitală Culturală Europeană. Conceptul expozitiei a fost dezvoltat, în acest an fiind incluse fotografii surprinse de cei doi autori în cele mai importante momente care au marcat dezvoltarea oraşului Sibiu pe toate planurile.

Silvana Armat este fotoreporter al cotidianului local Turnul Sfatului. Este absolventă a Facultăţii de Jurnalistică din Sibiu şi a Programului de fotojurnalism din cadrul Colegiului Loyalist din Belleville, Canada şi fotoreporter profesionist de şase ani. Sebastian Marcovici este fotoreporter al publicaţiei Hermannstadter Zeitung şi corespondent al agenţiei de presă News In. A absolvit Universitatea de Ştiinţe Aplicate din Munchen, secţia: foto – design şi face fotografie de presă la un nivel profesionist de trei ani.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav