Sibiu de doua ori nominalizat la premiile pentru turism E-mail
sibiu nominalizat la premiile pentru turism 39 de operatori din turism şi instituţii mass–media îşi dispută cele doisprezece trofee Splendens, decernate de Clubul Presei de Turism din România* Holdingul Atlassib şi Asociaţia Sibiel 2000 sunt singurii operatori din Sibiu nominalizaţi.

Sibiul îşi leagă din nou numele de Clubul Presei de Turism: anul trecut Mărginimea Sibiului primea "La Pomme d'Or" sau Oscarul pentru turism decernat de Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism (FIJET). Anul acesta, Clubul Presei de Turism - Presstour FIJET România fondează Trofeul Splendens, la care aspiră şi Sibiul. În cadrul unei gale organizate la Bucureşti în 24 martie, vor fi decernate 12 trofee pentru turism unor personalităţi sau organizaţii care s-au remarcat în promovarea şi dezvoltarea turismului. La două dintre cele 12 categorii este nominalizat şi Sibiul, mai precis Holdingul Atlassib - la secţiunea Transportatori şi Asociaţia Sibiel 2000 - la categoria turism rural.

Trofeul Splendens reprezintă un far şi a fost realizat din bronz de sculptorii Grigore Minea şi Mihai Tugeanu.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav