Sibiul a folosit jumatate din dozele de vaccin A H1N1 E-mail
doze vaccin La mai mult de două luni de la începerea campaniei de vaccinare împotriva gripei porcine, în Sibiu au fost folosite aproximativ jumătate din dozele de vaccin disponibile la nivelul judeţului. Numărul total al vaccinaţilor a ajuns, în prezent, la 24.892.

Sibienii au avut la dispoziţie, de la începutul campaniei, din luna noiembrie, şi până în prezent, aproape 50.000 de doze de vaccin gripal pandemic Cantgrip, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Sibiu (DSPS). Dintre acestea, până în prezent, au fost administrate aproape 25.000, în tot judeţul. În săptămâna care a trecut, spre exemplu, mai exact în perioada 18-25 ianuarie, în judeţ s-au vaccinat 8894 de persoane. Dintre aceştia, 8181 s-au vaccinat la medicii de familie, 540 dintre cei care au primit vaccinul sunt din rândul anjagaţilor MapN, 116 dintre ei provin din rândul personalului medical şi 57 dintre ei sunt elevi şi studenţi.

În continuare, la centrele de vacinare rămase deschise – la Policlinica Nouă, la cabinetul Studenţesc şi la Spitalul din Mediaş – numărul persoanelor care cer medicilor să fie vaccinaţi este redus. Potrivit aceleiaşi surse, în perioada 18-25 ianuarie, atât la Mediaş, cât şi la Sibiu, au fost vaccinate 16 persoane.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav