Sibiul are primul campion national la schi alpin E-mail
campion ski Competiţia naţională de schi alpin ce a avut loc la Sinaia, săptămâna trecută, a fost de bun augur pentru echipa de schi sibiană. Alexandru Barbu a reuşit să obţină titlul de campion naţional şi vicecampion naţional la slalom uriaş şi special. A devenit, astfel, primul sibian care a reuşit această performanţă.

Alexandru Barbu, de la Clubul sportiv Şcolar Şoimii Sibiu, a câştigat titlul de campion naţional la slalom uriaş şi titlul de vicecampion naţional la slalom special, ambele la seniori, în cadrul Campionatului Naţional de Schi Alpin, de la Sinaia, pârtia Valea Dorului, din perioada 9-13 martie. “A fost o competiţie destul de grea, din punctul de vedere al colegilor. Nu pot spune că nu mi-a fost teamă pentru că am concurat cu sportivi destul de buni, dar mă bucur pentru aceste rezultate”, a declarat Alexandru “Alica” Barbu.

Managerul tânărului schior, Sebastian Barbu, consideră câştigarea celor două titluri un pas foarte important pentru viitorul sportivului. “Sunt nişte rezultate foarte bune. E important ca el (Alexandru Barbu n.r.) să participe la competiţii naţionale pentru că, în funcţie de aceste rezultate se formează loturile naţionale. E important şi sperăm să fie şi cel mai bun la puncte în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Schi”, a declarat Sebastian Barbu. Acesta susţine că tânărul sportiv este singurul sibian care a câştigat vreun titlu naţional la seniori. “Alexandru va paticipa la o altă competiţie în luna aprilie şi sperăm să obţinem încă un titlu. Dacă vom reuşi să câştigăm şi al treilea titlu va fi perfect pentru noi”, a declarat Sebastian Barbu.

Alexandru “Alica” Barbu a împlinit 23 de ani pe 8 martie şi este student al Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu, la Facultatea de Ştiinţe, specializarea Educaţie Fizică şi Sport.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav