Sibiul asediat de gropi E-mail
Sibiul asediat de gropi Gropile au asediat drumurile României după prima zăpadă. Pe zeci de sectoare de drumuri naţionale au apărut cratere serioase. Şoferii au anunţat cu regularitate autorităţile că drumurile sunt aproape impracticabile. Cine va suporta reparaţiile? Întrebare.

Şi în Sibiu, gropile au luat, în scurt timp, locul nămeţilor. Chiar şi în zone unde în urma cu doar câteva luni s-au efectuat lucrări de reparaţii, calitatea proastă a asfaltului şi-a spus cuvântul. Sectoarele de drum care au fost plombate de curând arată ca după un bombardament. În Sibiu, cele mai afectate tronsoane se înregistrează pe sensurile de drum de pe malurile Cibinului, recent reparate, B-dul Mihai Viteazu şi Vasile Milea. Craterele din asfalt nu sunt nici măcar semnalizate.


Şoferii dau vina pe asfaltul de proastă calitate, iar reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, CNADNR, pe vremea capricioasă, ciclurile de îngheţ - dezgheţ şi pe materialul antiderapant folosit. Vremea se pare că în România este mai rea, autostrăzi nu prea avem, drumurile din oraşe sunt reparate de mântuială şi gropile nu ne ocolesc. Pe autostrăzile Europei însă, astfel de probleme nu par să existe.

Sursa: Infosib
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav