Sibiul creste turistic E-mail
Sibiul creste turistic Primarul Klaus Johannis speculeaza latura turistica a orasului Sibiu. In perioada imediat urmatoare, Sibiul va participa la doua dintre cele mai importante targuri de turism din tara si din strainatate.
Primarul Klaus Johannis considera ca Sibiul are nevoie de o reimprospatare.

Sibiul se pregateste sa participe la doua dintre cele mai cunoscute targuri de turism ale momentului. „Pentru a sustine turismul sibian, am decis ca pentru aceasta editie sa invitam operatorii din turism, hotelieri si proprietari de pensiuni sa aduca propriile materiale de promovare.

Acestea vor fi preluate de Biroul de Promovare si Dezvoltare in Turism si vor fi prezentate in mod profesionist, de catre personalul specializat, in trei limbi straine de circulatie internationala. O alta posibilitate oferita operatorilor din turism este aceea de a avea acces in zona de discutii a standului Sibiului, in conditiile in care acestia doresc sa isi prezinte direct oferta la targ. Reprezentantii Biroului de Turism vor intermedia intre agentiile de turism si operatorii sibieni si mai pot oferi consultanta in domeniul promovarii", a explicat, ieri, in conferinta de presa, primarul Klaus Johannis.

Targul de Craciun

In perioada 15 - 18 octombrie, Biroul de Promovare si Dezvoltare in Turism din cadrul Primariei Sibiu va fi prezent la editia de toamna a targului de profil, care se desfasoara la Bucuresti, alaturi de reprezentanti ai AJTS. Cea de-a 22-a editie a Targului de Turism al Romaniei va primi si vizita specialistilor in domeniu sau a vizitatorilor simpli, care doresc sa isi aleaga o destinatie pentru vacanta de iarna. In cadrul targului, reprezentantii Sibiului vor purta discutii cu agentii de turism si touroperatorii, dar si cu reprezentantii asociatiilor profesionale din turism sau cu vizitatorii targului, prezentandu-le oferta Sibiului. Tema standului Sibiului pentru acest eveniment este Targul de Craciun 2009, cu oferta culturala aferenta perioadei de iarna. Dupa cum a explicat primarul Johannis, la acest targ vor participa peste 200 de expozanti, care vor ocupa o suprafata de peste 10.000 de metri patrati.

World Travel Market

Mai mult, in perioada 9 - 12 noiembrie, Sibiul va fi reprezentat la World Travel Market, un targ de turism international gazduit chiar de Londra. Acest eveniment international se adreseaza exclusiv specialistilor din domeniu, echipa Biroului de Promovare si Dezvoltare in Turism urmand sa stabileasca unele contacte cu agentii de turism care isi sustin activitatea pe plan international. Targul de Turism din Londra aniverseaza, in 2009, cea de-a 30-a editie si va avea loc la Centrul ExCel, o locatie binecunoscuta ce ofera un spatiu generos, de peste 40.000 de metri patrati.

Cosuri de gunoi noi

Pe de alta parte, edilul-sef al orasului crede ca Sibiul are nevoie de o reimprospatare generala. Primul pas in acest sens va fi achizitionarea a inca 300 de cosuri de gunoi in zonele importante ale orasului, urmat de alte masuri pentru atragerea turistilor, al caror numar a cam scazut in ultima perioada. Scopul este „inviorarea" laturii turistice a orasului.

Motive de lauda

Primarul s-a mai laudat si cu aprecierea din partea jurnalistilor straini de renume. Aceasta, dupa ce la jumatatea lunii septembrie jurnalistul Adrian Bridge, reporter de calatorie pentru jurnalul Daily Telegraph, din Marea Britanie, a fost prezent in Sibiu pentru realizarea documentarului intitulat „Romania dupa 20 de ani de la Revolutie". De fala mai este si vizita echipei Top Gear, care a realizat saptamana trecuta o serie de filmari pe Transfagarasan. Segmentul acesta va fi difuzat in 14 noiembrie pe postul TV BBC, constituind ultimul episod din seria actuala.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav