Sibiul merge la Targul de Turism de la Stuttgart E-mail
Sibiul la targul de tursim de la Stuttgart Turişti din întreaga Europă şi operatori din turism din mai multe ţări vor vedea care sunt punctele de atracţie ale Sibiului şi oferta sa turistică, în cadrul Târgului de Turism de la Stuttgart, unul dintre cele mai importante târguri de acest gen din Europa, care se va desfăşura în perioada 16 – 24 ianuarie în Germania. Aici Sibiul va avea propriul stand, iar aceasta va fi prima prezenţă la un târg de turism în 2010.

Primăria Sibiu a anunţat că pentru anul acesta va publica broşura „Sibiu. Tânăr din 1191” în şapte limbi, în română, engleză, franceză şi germană şi în format tipărit şi în format electronic, pe site-ul turistic al Sibiului, iar variantele în poloneză, maghiară şi spaniolă vor fi disponibile pe site. Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Muncipiului Sibiu, spune că deja au fost tipărite broşurile în engleză şi franceză, iar exemplarele în limba germană vor fi gata pentru târgul de la Stuttgart.

După acest târg, Sibiul va fi prezent şi la târgul de turism de la Berlin, care se desfăşoară în perioada 10 - 14 martie, apoi la Bucureşti, între 25 şi 28 martie, la Klagenfurt în perioada15 - 18 aprilie, la Bucureşti în octombrie, în Londra în noiembrie şi la Paris.

De asemenea, în această perioadă, municipalitatea va face publică lista cu târgurile de profil la care Sibiul va fi reprezentat, prin intermediul newsletter-urilor, pentru ca cei care doresc să îşi prezinte oferta să o poată face în standul Sibiului.

Anul trecut, Primăria a iniţiat un newsletter electronic care a fost trimis periodic celor abonaţi, de regulă proprietari de unităţi de cazare.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav