Sibiul promovat la World Travel Market E-mail
Sibiu world travel market Sibiul va fi reprezentat la un târg de turism internaţional ce va avea loc în Londra, Marea Britanie, în perioada 9 – 12 noiembrie, denumit World Travel Market şi destinat în exclusivitate specialiştilor în domeniu.

„Participarea la aceste târguri de turism s-a dovedit a fi un instrument foarte valoros în promovarea Sibiului ca destinaţie turistică. La târgul de la Bucureşti am reuşit stabilirea unor contacte cu aproximativ 100 de agenţii de turism din ţară, dar şi din străinătate. Hotelierii şi proprietarii de pensiuni au acum posibilitatea să intre în legătură cu acestea, în vederea comercializării ofertelor de iarnă şi nu numai”, a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Klaus Iohannis.

Pentru acest eveniment, echipa Biroului de Promovare şi Dezvoltare în Turism a lansat varianta în limba engleză a Ghidului turistic „Sibiu, tânăr din 1191”, pe care l-au actualizat în privinţa datelor referitoare la evenimentele culturale, şi va stabili contacte cu agenţii de turism ce îşi desfăşoară activitatea pe plan internaţional. World Travel Market aniversează acum cea de-a 30-a ediţie ce va avea loc la Centrul ExCel, un spaţiu desfăşurat pe nu mai puţin de 40.000 de metri pătraţi.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav