Sibiul se asociaza la ADI Eco E-mail
ADI eco Municipiul Sibiu va adera la proiectul iniţiat de Consiliul Judeţean Sibiu, care prevede asocierea tuturor localităţilor din judeţ pentru punerea în funcţiune a unui sistem integrat de gestiune a deşeurilor.

Pentru a intra în cadrul acestei asociaţii, cotizaţia anuală este de 100 de lei. Printre proiectele ADI Eco Sibiu se numără ridicarea unei staţii de sortare şi a uneie de compostare în Şura Mică pe o suprafaţă de 60.000 de mp. O altă staţie de compostare va fi ridicată la Târnava, pe 15.000 de mp. În cadrul sistemul de gestiune integrată a deşeurilor din judeţ vor fi cumpărate echipamente pentru colectarea separată a gunoaielor reciclabile şi a unor unităţi de compostare individuală pentru localităţile din mediul rural.

De asemenea, urmează să fie închise depozitele neconforme de la Remetea - Sibiu, Agnita, Avrig, Tălmaciu şi Cisnădie. Activităţile de colectare, transport, sortare, compostare şi depozitare a deşeurilor vor fi delegate unor operatori. Până în 2030, deşeurile vor fi depozitate la groapa de la Cristian.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav