Sibiul se va lauda la targuri de turism din Germania Anglia si Franta E-mail
Sibiul la targuri de craciun de asemenea, broşura „Sibiu. Tânăr din 1191” va apărea în şapte limbi, Sibiul va participa şi la târgurile de turism din Bucureşti.

Sibiul va participa anul viitor la mai multe târguri de turism din Europa, dar şi la târguri din ţară - la Stuttgart, în perioada 16 – 24 ianuarie 2010, la Berlin între 10 şi 14 martie, la Bucureşti între 25 şi 28 martie, la Klagenfurt între 15 şi 18 aprilie, la Bucureşti în octombrie 2010, Londra în noiembrie şi la Paris, a anunţat ieri primarul Klaus Iohannis.

De asemenea, strategia de promovare turistică a Sibiului se va baza şi pe elaborarea de materiale informative. După ce, anul acesta, a apărut broşura „Sibiu. Tânăr din 1191”, în română şi engleză, anul viitor această broşură va fi tipărită în şapte limbi: română, engleză, germană, franceză, spaniolă, maghiară şi poloneză.

Variantele în română, engleză, franceză şi germană vor fi disponibile şi în format tipărit şi în format electronic, pe site-ul turistic al Sibiului iar variantele în poloneză, maghiară şi spaniolă vor putea fi descărcate de pe site.
De asemenea, Biroul de Promovare şi Dezvoltare în Turism a iniţiat în 2009 un newsletter electronic care este livrat periodic abonaţilor, proprietari de unităţi de cazare care află în acest fel, în timp util, paşii făcuţi de municipalitate în domeniul promovării unitare a oraşului.

"Pentru o bună comunicare cu hotelierii şi proprietarii de pensiuni, moteluri şi hosteluri, municipalitatea va face publică lista cu târgurile de profil la care Sibiul va fi reprezentat prin intermediul newsletter-urilor de la începutul anului 2010. În acest fel, cei care doresc să prezinte oferta lor vor putea face acest lucru în standul Sibiului", se arată într-un comunicat al Primăriei Municipiului Sibiu.
„Vom consolida relaţiile cu proprietarii de unităţi de cazare pentru a promova adevărata imagine a Sibiului şi pentru a-i ajuta pe dezvoltatorii din domeniu să îşi facă cunoscută oferta. Cred că este una dintre modalităţile prin care noi putem încuraja afacerile în acest domeniu” a mai spus Iohannis.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav