Sibiul va fi vizitat de o delegatie din Lucon E-mail
Sibiul va fi vizitat de o delegaţie din Lucon Municipalitatea sibiană va primi, în perioada 28 iulie – 3 august, vizita unei delegaţii din oraşul Lucon, Franţa. Delegaţia va fi condusă de primarul oraşului, Pierre Guy Perrier, şi este alcătuită din membrii ai administraţiei locale şi un reprezentant al mediului cultural din acest oraş. Reprezentanţii oraşului francez vor vizita Sibiul, se vor întâlni cu membrii Teatrului de Balet Sibiu şi vor avea schimburi culturale cu reprezentanţii Muzeului Astra.

„Schimburile de experienţă cu oraşul Lucon sunt destul de intense, deşi Sibiul nu este înfrăţit cu acest oraş, lucru care nu poate decât să ne bucure”, a declarat primarul Klaus Iohannis.

Relaţiile de prietenie şi schimburile de experienţă cu Lucon au început în 2007, când Sibiul a primit cadou un grup statuar din vegetaţie, care a împodobit Piaţa Mare. La începutul acestui an, Teatrul de Balet Sibiu a fost în turneu în oraşul francez.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav