Sindicalistii sibieni mai asteapta E-mail
sindicalistii sibieni Filialele locale ale Federaţiei Educaţiei Naţionale (FEN) şi ale Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) nu au stabilit încă un calendar al protestelor care se vor desfăşura în această perioadă la Sibiu. Potrivit liderului FSLI Sibiu, Rodica Moldovan, "deocamdată desfăşurăm un referendum pentru a vedea care este punctul de vedere al sindicaliştilor", în funcţie de rezultat urmând a fi stabilite măsurile care vor fi luate pe viitor. Rodica Moldovan mai crede că mai multe lucruri în acest sens se vor cunoaşte la începutul săptămânii viitoare, când vor fi centralizate toate datele.

La rândul său, liderul FEN, Teodor Fîrţonea, a declarat că deşi Federaţia a declanşat o serie de pichete la nivel naţional, calendarul protestelor care vor avea loc la Sibiu nu a fost încă stabilit. El a ţinut să sublinieze că protestele FEN sunt organizate în conformitate cu programul Cartel Alfa, sindicaliştii neluând încă o decizie cu privire la data la care va avea loc pichetarea sediului Prefecturii Sibiu. Acest lucru va fi stabilit, pe 19 martie, când va avea loc o întâlnire între filialele sibiene ale sindicatelor afiliate Cartel Alfa, CNSLR Frăţia, BNS şi parlamentarii de Sibiu, după cum a spus Marius Vingerzan, liderul Cartel Alfa filiala Sibiu. La rândul său, Teodor Fîrţonea a mai subliniat faptul că deşi nu se cunoaşte cu exactitate data desfăşurării protestului, sindicaliştii iau în calcul, în acest sens, ziua de 25 martie, acest lucru urmând a fi decis cu exactitate în şedinţa comună de la sfârşitul acestei săptămâni.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav