Sinucigasul gazist a fost inmormantat cu fularul clubului E-mail
Sinucigasul gazist Fostul lider al galeriei echipei Gaz Metan Mediaş, Daniel Palfi (21 ani), care s-a spânzurat luni dimineaţa de un copac, în spatele Dispensarului Urban nr. 4, a fost condus, miercuri după amiază, pe ultimul drum de câteva zeci de “colegi” alături de care i-a susţinut activ pe “alb-negri”, atât la meciurile susţinute pe teren propriu cât şi în deplasare. Tânărul era, efectiv, un fanatic al echipei, dovadă că îşi tatuase pe picior îndemnul “Hai Gazu”.

Din acest motiv, colegii săi din galerie au decis să-i pună în sicriu, înainte de a fi înmormântat, un fular cu însemnele clubului. Potrivit uzanţelor creştineşti, sinucigaşul a fost înhumat fără preot, într-un loc, din afara cimitirului ortodox, rezervat celor care îşi iau singuri viaţa.

Fostul şef de galerie a decis să încheie conturile cu viaţa, din cauza neînţelegerilor repetate cu familia, dar şi temerilor că ar putea ajunge la închisoare, după ce fusese deja condamnat la închisoare cu suspendarea executării, pentru complicitate la furt. Jucătorii gazişti au fost profund impresionaţi de gestul tânărului şi au decis să-i dedice eventualul succes, din etapa a II-a, cea desfăşurată pe teren propriu, în compania echipei Universitatea Craiova.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav