Smith ar vrea sa ramana la Sibiu E-mail
smith csu CSU Sibiu a ratat calificarea în semifinale, fiind învinsă de Elba Timişoara cu 3-2 la meciuri, cea mai dureroasă întâlnire pierdută, fiind cea de pe teren propriu, când sibienii au pierdut cu 75-78.

Peste 2.500 de suporteri au fost alături de echipa pe de Cibin şi au susţinut-o la bine şi la rău. Unul dintre cei mai valoroşi jucători din prima parte a campionatului nu a mai reuşit un joc constant bun, în retur.

Americanul Jason Smith a avut o evoluţie de multe ori modestă şi aproape lipsită de spectaculozitate. La sfârşitul sezonului a avut o medie de 17.1 puncte pe meci, 6.6 recuperări, 2.3 la pase decisive şi 47.6 procentajul aruncărilor din acţiune. Ratarea calificării a lăsat un gust amar baschetbalistului care, în ciuda evoluţiei slabe a unor dintre jucători în meciul decisiv, cinci, acesta consideră că echipa sa şi-a făcut treaba, fără a acuza pe cineva pentru evoluţia modestă într-un moment vital. „Îmi place echipa, îmi plac colegii, şi-au făcut treaba şi nu trebuie învinovăţit nimeni.

Am fi putut juca mai bine, dar nu am jucat şi am pierdut”, spune Jason Smith, referitor la evoluţia echipei în partida a V-a. În privinţa jocului oaspeţilor de la Timişoara, Smith recunoaşte agilitatea şi rapiditatea cu care au jucat cei de pe Bega. „Timişoara a început rapid, nu am putut, pur şi simplu nu am putut trece de acel sfert. Am jucat suficient de bine ca să câştigăm, dar trebuia să alergăm mai bine în primul sfert. Sunt dezamăgit, serios, sunt dezamăgit, am pierdut. Am crezut că putem să câştigăm în runda următoare, dar nu am făcut-o, sunt dezamăgit”, mai adaugă jucătorul.

Când vine vorba de fani, care i-au dat unul dintre cele două MVP-uri, alături de Earl Brown, acesta are numai cuvinte de laudă. Nu le poate reproşa nimic pentru atitudinea pe care au avut-o pe parcursul celor cinci meciuri din play-off. „Iubesc fanii sibieni. Cred că fanii echipei CSU Sibiu sunt cei mai buni fani din România”, declară Smith. După acest final de sezon, contractele jucătorilor străini au expirat. În aceiaşi situaţie este şi Smith care a venit la echipă la începutul sezonului din 2009, după o absenţă de un an. Acestuia i-a expirat expirat contractul însă nu ştie dacă va mai fi dorit de conducere pentru anul următor. „Nu ştiu ce voi face, nu am discutat încă, dar mi-aş dori să rămân aici la Sibiu”, conchide acesta. Indecizia persistă şi în tabăra altor foşti jucători de la CSU Sibiu. Ivan Miskovic spune că nu ştie dacă se va mai întoarce pe banca studenţilor, pentru că nu a discutat încă despre acest lucru. Mihnea Haiduc, americanul „adoptat” doreşte să rămână la echipă, însă numai conducerea poate decide pe cine va mai oferta pentru încă un sezon printre „studenţi”.

Smith şi Brown desemnaţi MVP-uri

Fanii sibieni au votat MVP (most valuble player) pe forumul csufans.ro şi doi dintre jucători CSU au fost desemnaţi, cu cinci voturi, cei mai valoroşi jucători ai echipei CSU pe parcursul sezonului 2009/2010. Smith şi Brown au primit onorurile. O parte din fanii echipei împreună cu baschetbaliştii: Smith, Brown, Johnson, Miskovic, Haiduc, Calotă şi Ban s-au întâlnit joi, 29 aprilie, la Kubata, iar Claudiu Hila, preşedintele Asociaţiei „Al 6-lea jucător” le-a dat la fiecare dintre jucător câte un poster. Ordinea este următoarea: Locul I. Jason Smith şi Eral Brown (5), Mihnea Haiduc (4), Paul Herndon şi Brandon Johnson (3), Terrence Roberson şi Octavian Popa Calotă (2) şi Ivan Miskovic şi George Tănase (1).

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav