Snap a facut senzatie in Kapital E-mail
Snap in Kapital Aflată în premieră în România, trupa Snap a susţinut, vineri spre sâmbătă noaptea, un show de zile mari în clubul sibian Kapital.

Peste 1.500 de persoane au luat cu asalt, vineri spre sâmbătă noaptea, clubul sibian Kapital, gazda unui show de zile mari. Aflată pentru prima dată în România, trupa Snap a făcut senzaţie cu un recital de circa o oră şi jumătate. Piese precum "The Power", "Rhythm Is A Dancer" sau "Color of Love" i-au încântat pe cei prezenţi, în marea lor majoritate fani ai formaţiei, aceştia savurându-le şi fredonându-le, şi acum 15-20 de ani, pe când trupa făcea furori în toate topurile din Europa şi de peste Ocean. Cei doi membri ai trupei au rămas şi după recital în club, pentru o sesiune de autografe.

"Au rămas, practic, până dimineaţă. Mi-au spus că le place mult Sibiul. Sunt pentru prima dată în România, dar şi-ar dori să mai revină. Suntem mulţumiţi că am reuşit acest succes, cu o trupă care nu mai este neapărat în prim-plan, dar ale cărei hituri sunt şi acum ascultate în cluburi şi la posturile de radio. Nu ne vom opri aici. Săptămâna viitoare, vineri seara (n.a. 27 martie), în Kapital vine Puya, iar surprizele vor continua, atât cu nume sonore de la noi, din România, cât şi de peste hotare", a afirmat managerul clubului sibian, Ciprian Oprişor, care a completat că ideea aducerii trupei Snap în Kapital le-a aparţinut în totalitate patronilor Neli şi Tiberiu Matenciuc şi Cristian Herciu.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav