Soferii care scot bani din Ia-ma nene in vizorul prefectului E-mail
in vizorul prefectului Cei care stau prin împrejurimile Sibiului cunosc locurile de unde pot face autostopul spre casă. E vorba de „rechinii” care scot câteva zeci de lei dintr-un foc, îngrămădind în câte-o Dacie prăpădită cinci-şase autostopişti grăbiţi. Şoferii care mai fac, astfel, câte un ban, vor fi vânaţi, de azi înainte.

Prefectul Constantin Trihenea a invitat, luni, la sediul instituţiei, reprezentanţii Inspectoratului judeţean de poliţie, ai Autorităţii rutiere, precum şi primari de pe Valea Hârtibaciului, pentru a discuta de transportul „la negru” de călători, pe drumurile judeţene. Conform reprezentanţilor instituţiei, acesta a luat, în ultimul timp, “o amploare deosebită” şi are impact negativ asupra economiei judeţului. „Dorim să luăm măsuri eficiente de combatere, în tot judeţul, a acelor transportatori cu activităţi clandestine, care subminează activităţile legale în acest domeniu. Transportatorii autorizaţi intenţionează să renunţe la asemenea servicii, din cauza lipsei de rentabilitate, cu consecinţe nedorite pentru elevi, profesori şi angajaţii societăţilor comerciale din zonele respective”, a declarat prefectul.

Prefectul Constantin Trihenea a dispus şi începerea primelor controale pe această linie, în cursul zilei de marţi, în zona Văii Hârtibaciului. Acestea vor avea loc periodic, pe toate drumurile judeţului Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav