Spatari vizat de sindicate E-mail
Spatari vizat de sindicate Federaţia Sindicală Hidroelectrica a anunţat că vrea să dea în judecată, în următoarele zile, Hidroelectrica, pentru că mai mulţi directori de sucursale au fost numiţi politic, fără a susţine examen, anunţă Mediafax. Printre cei vizaţi se numără şi directorul de la Sibiu, Ovidiu Spătari, PD-L.

La sfârşitul lunii martie, Ovidiu Spătari a renunţat la funcţia de consilier local, pentru cea de director. Acesta a fost instalat, în 22 aprilie, la conducerea Uzinei Hidroelectrica Sibiu. Cazul nu este singular, directorii de la sucursalele din Oradea, Slatina sau Bistriţa fiind numiţi la fel, fără scoaterea posturilor la concurs. Reprezentanţii Hidrosind au anunţat că, săptămâna viitoare, vor da în judecată compania, pentru că acest procedeu încalcă prevederile contractului colectiv de muncă.

În plus, sindicaliştii protestează faţă de intenţia de a rupe Hidroelectrica în două, în urma restructurării sectorului energetic. Conform raportului prezentat în 10 iunie în Comisia de Servicii şi Industrii din Camera Deputaţilor, cele două companii energetice naţionale vor fi listate la bursă. Hidrocentrala de la Sibiu va face parte, conform planului, dintr-o companie ce va cuprinde ELCEN Bucureşti, termocentralele Deva şi Paroşeni, Compania Naţională a Huilei, o jumătate din Electrica, hidrocentralele Porţile de Fier, precum şi hidrocentralele Caransebeş, Haţeg, Argeş, Cluj, Bistriţa, Sebeş, Buzău şi Târgu Jiu, precum şi Romgaz, prin termocentrala de la Iernut. Sindicaliştii declară că vor declanşa protestele şi vor strânge semnături pentru ca actul normativ să nu fie emis.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav