Spectacole in weekend pentru Ioana Costea E-mail
Spectacole in weekend pentru Ioana 50 de artişti sibieni vor urca, pro bono, pe scenă, în acest sfârşit de săptămână, pentru o serie de spectacole umanitare, menite să îi ajute pe apropiaţii Ioanei Costea să strângă banii de care tânăra bolnavă de leucemie are nevoie, pentru a efectua transplantul de celule stem.

Vineri 2 octombrie, de la ora 19, la Teatrul de Vară, trupele de artă medievală Amaro, Artgotica şi Cavalerii «Cetăţii Roşii» deschid weekendul umanitar cu trei spectacole de animaţie şi teatru medieval.

Sâmbătă 3 octombrie, de la ora 19, la Sala Thalia, Teodora Ciocănea, Sebastian Stan, Tudor Barbu , Victoria Meiţescu şi Viorica Telceanu îi vor aştepta pe toţi sibienii pentru un regal al muzicii populare ardeleneşti.

Duminică, 4 octombrie, de la ora 14, la Teatrul de Vară, Guilty Lemon, corul Liceului de Artă Sibiu şi studenţii de la Secţia Artă Teatrala a Universităţii Lucian Blaga îi aşteaptă pe sibieni cu ritmuri de jazz, muzică de cor şi spectacolul « Jocul de-a teatrul ».

Pentru fiecare spectacol, biletul va costa 10 lei şi va putea fi achiziţionat în seara evenimentului, de la intrarea în sala de spectacol. Toţi banii strânşi vor fi depuşi în conturile deschise pe numele Ioanei Costea la BCR Sibiu.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Ordinul Cavalerilor de Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, cu sprijinul Filarmonicii de Stat Sibiu şi www.designbank.ro.

Asociaţia Ordinul Cavalerilor de Sibiu îşi propune să continue seria acestor spectacole şi în lunile următoare cu speranţa că împreună cu publicul sibian se vor strânge toţi banii necesari transplantului de celule stem şi astfel Ioana Costea va învinge boala cumplită de care suferă.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav