Spectacolul Viata cu un idiot de sambata seara amanat E-mail
Spectacol amanat Spectacolul care ar fi trebuit să fie pus în scenă în acest sfârşit de săptămână va fi înlocuit de „Ostatic la mătuşica”, în regia lui Michael Devine.

Teatrul Naţional “Radu Stanca” anunţă amânarea reprezentatiei de sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 19, cu spectacolul „Viaţa cu un idiot”, după Viktor Erofeev, în regia lui regia Andriy Zholdak. „Acestă amânare are loc independent de voinţa noastră si vom încerca să reprogramăm spectacolul cât mai curând, urmând ca noua dată să fie comunicată ulterior”, spun reprezentanţii instituţiei.

Astfel, sâmbătă, de la aceeaşi oră, se va juca „Ostatic la matuşica”, de Morris Panych, în regia canadianului Michael Devine. Biletele achiziţionate pentru „Viaţa cu un idiot” rămân valabile pentru reprezentaţia de mâine cu „Ostatic la matuşica”. Spectatorii care doresc să-şi primească banii înapoi sunt invitaţi să se prezinte cu biletele achiziţionate la Agenţia Teatrală de pe strada Nicolae Balcescu, nr. 17 pentru rambursare.

Conducerea teatrului îşi cere scuze pentru neplăcerile create.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav