Spitalul judetean a primit jumatate din bani de la CJAS E-mail
spitalul judetean a primit o parte din bani Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sibiu (CJAS) a dat Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă jumătate din suma datorată, potrivit reprezentanţilor insituţiei medicale. Din banii primiţi vor fi plătite salariile angajaţilor, iar restul vor fi folosiţi pentru achitarea datoriilor.

v Directorul spitalului judeţean, dr. Gabriel Budescu, declara, la începutul acestei luni, într-o conferinţă de presă, că suma totală datorată de reprezentanţii CJAS către instituţia medicală este de aproape 10 milioane de lei. Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Raluca Puşcă, în prima jumătate a aceste luni au fost viraţi, în contul instituţiei, de către reprezentanţii CJAS, cinci milioane de lei. “Din cele cinci milioane de lei primite, patru milioane revin plăţii salariilor şi un milion pentru achitarea datoriilor”, a declarat Raluca Puşcă. Potrivit aceleiaşi surse, casa de asigurări va face următoarea plată în 20 iulie. “Aşteptăm să vedem ce sumă va vira casa în 20 iulie”, a mai spus Raluca Puşcă.

Spitalul Cluinic Judeţean de Urgenţă Sibiu ar fi trebuit să fie preluat de Consiliul Judeţean încă de la începutul acestei luni, dar transferul nu a avut loc din cauza datoriilor spitalului, care ajungeau atunci la aproape 20 de milioane de lei, din care aproape nouă milioane reprezentau arierate. „Din aceste datorii interne, ministerul s-a obligat să plătească sumele existente până la sfârşitul lunii martie, mai exact 4.895.000 lei. Rămân, astfel, 3.990.000 lei arierate pe care spitalul ar trebui să le plătească”, a declarat Gabriel Budescu. Acesta a precizat, într-o declaraţie dată pe data de 9 iulie, că datoriile spitalului vor fi plătite în momentul în care Casa de Asigurări de Sănătate a judeţului îşi va achita, la rândul ei, datoriile faţă de spitalul judeţean.

Potrivit aceleiaşi surse, spitalul avea de încasat, la începutul lunii, de la Casa de Asigurări de Sănătate, aproximativ 10 milioane de lei.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav