Statii de tratare si epurare la Sadu E-mail
statie de tratare Autorităţile locale din Sadu au finalizat lucrările de construcţie la staţiie de tratare a apei şi de epurare din comună. Acesta sunt terminate şi funcţionale, însă nu sunt conectate la sistemul de apă-canal al comunei, deoarece canalizarea este terminată în proporţie de 95 la sută (au mai rămas de conectat la reţea două străzi). Lucrările la staţia de epurare şi canalizare au început în 2008, în timp ce la staţia de tratare acestea au debutat anul trecut. Staţia de epurare a costat în jur de 4 milioane de lei şi a fost finanţată din fonduri guvernamentale prin Ordonanţa 7.

La rândul ei, staţia de tratare a fost finanţată tot din fonduri de la Guvern, însă prin intermediul Agenţiei Naţionale de Mediu şi a costat 1,8 milioane de lei. "Sunt investiţii foarte importante pentru comuna noastră şi ne bucurăm că am reuşit săfinalizăm lucrărilor la cele două staţii.

Sper ca şi canalizarea să fie încheiată cât mai curând, astfel încât gradul de confort al locuitorilor să fie unul ridicat", ne-a declarat Valentin Ivan, primarul comunei Sadu. O altă investiţie importantă va fi demarată în cursul acestui an şi va fi finanţată de la bugetul de stat prin P.O.S- Mediu. Aceasta a fost aprobată prin HG 1517-02.12.2009 şi are în vedere reabilitarea întregului sistem de distribuţie a apei în localitate şi sursa principala pentru Tocile.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav