Stire pozitiva judetul Sibiu sta bine la fondurile europene E-mail
fonduri europene sibiu Cel puţin pentru reabilitarea drumurilor şi cel puţin din punctul de vedere al proiectelor depuse de Consiliul Judeţean.

Acest lucru a fost remarcat şi de Simion Creţu, directorul Agenţiei de Dezvoltare Centru (ADR), venit la Sibiu. "Pentru Sibiu sunt deja aprobate finanţările pentru 11 proiecte. Alte opt vor avea contractele de finanţare semnate în următoarele 10 - 40 de zile. Ca număr de proiecte aprobate spre finanţare, judeţul Sibiu este sub media Regiunii Centru. Ca valoare, este peste medie. Cele 11 proiecte aprobate până acum spre finanţare presupun investiţii de peste 35 de milioane de euro", a spus Simion Creţu.

Cele mai multe proiecte de mare anvergură au fost depuse de Consiliul Judeţean, ale cărui programe vizează în special reabilitarea drumurilor judeţene şi a spaţiilor spitaliceşti. De altfel, preşedintele Consiliului Judeţean, Martin Bottesch, a declarat azi că echipa de redactare şi susţinere a proiectelor cu finanţare europeană este una foarte puternică în cadrul instituţiei pe care o conduce. "De altfel, vreau să o felicit şi pe Oana Popa, datorită căreia azi am mai semnat finanţarea europeană a unui proiect", a spus Bottesch.

Din cele opt proiecte care ar urma să mai primească finanţare europeană, cele mai importante tot infrastructura rutieră o vizează. "În afară de finanţările pentru reabilitarea ambulatoriului Spitalului judeţean şi, sperăm noi, a spitalului Gheorghe Preda, suntem în aşteptare cu proiectele pentru reabilitarea drumurilor Hoghilag - Dârlos, Cristian - Jina şi Sadu - Sădurel", spune vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ioan Banciu. Până acum, Consiliul Judeţean Sibiu a obţinut finanţări europene pentru reabilitarea drumurilor Sibiu - Agnita, Jina - Şugag şi Răşinari - Poplaca - Orlat.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav