Stiri din turism, pe adresa personala de mail E-mail
Stiri din turism, pe adresa personala de mail Sibienii vor putea afla cele mai recente ştiri din turism, în urma abonăriii la un newsletter înfiinţat zilele trecute de Primaria Municipiului Sibiu, prin Biroul de Promovare şi Dezvoltare în Turism.

Persoanele şi firmele interesate pot solicita abonarea la newsletter în mod gratuit, accesând site-ul www.turism.sibiu.ro. Abonaţii vor primi informaţii din domeniul turistic şi cultural, informaţii referitoare la evenimentele ce au loc în oraş, noutăţi legislative. „Dorim prin acest instrument să creem o platformă de comunicare şi transparenţă în relaţia cu tot ceea ce cuprinde mediul de afaceri din turism, atât local, cât şi naţional. Prin acest mijloc dorim să creăm noi pârghii de colaborare, informare şi promovare a potenţialului turistic şi cultural al Sibiului” a declarat primarul Klaus Iohannis. Întro primă etapă, newsletter-ul va fi editat şi trimis numai în limba română, urmând ca în viitorul apropiat să fie dezvoltată o variantă în limba engleză pentru a facilita comunicarea la nivel internaţional. Realizatorii newsletter-ului doresc să dezvolte variante personalizate pentru fiecare tip de segment care solicită abonarea: unităţi de cazare, agenţii de turism sau alte persoane interesate.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav