Strada din Medias asfaltata in trei nopti cu tehnologie noua E-mail
Strada in Medias Una dintre cele mai circulate artere rutiere din Mediaş, respectiv strada Pompierilor, va fi închisă traficului auto, începând de marţi şi până vineri, între orele 18 – 8. SC “Gospodăria Comunală” SA, operatorul medieşean care are drept principală activitate reabilitarea drumurilor din municipiul de pe Târnava Mare intenţionează, în mod experimental, ca pe parcursul a trei nopţi să asfalteze strada în speţă utilizând o tehnologie nouă la Mediaş, însă de succes în întreaga lume de peste 15 ani: utilizarea materialelor geocompozite şi a membranelor sintetice.

Radu Şerban, directorul societăţii comerciale amintite susţine că “metoda este una economică, menită a mări intervalul de timp dintre intervenţii şi de a prelungi durata de viaţă a drumului”. Covorul asfaltic “aşternut” parţial miercuri dimineaţa, a făcut faţă cu brio traficului auto, inclusiv a celui de mare tonaj. Până la finalizarea lucrărilor, şoferii vor fi nevoiţi să folosească, în crepuscul, rute ocolitoare.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav