Strazi aproape de finalizare, Rusciorului, Aleea Calaretilor, Moldoveanu si Hegel E-mail
strazi aproape finalizate Tronsonul de mijloc al străzii Rusciorului, cel situat între strada Lungă şi str.

Dr. Bagdasar este aproape finalizat. Pe acesta carosabilul este la stadiu de binder şi urmează turnarea stratului de uzură, informează reprezentanții administrației locale. Trotuarele sunt finalizate, iar la ultimul tronson al Rusciorului, cel situat între str. Dr. Bagdasar şi str. Râului, se lucrează la aşternerea straturilor rutiere şi montarea noilor borduri.

Gata de asfaltare sunt și străzile Moldoveanu şi Hegel. Echipele SC DPC sunt pregătite să toarne binderul pe carosabil şi lucrează în paralel la asfaltarea trotuarelor, relatează sursa amintită.

În ce privește Aleea Călăreţilor, aici echipele Sca.mo.ter toarnă în prezent asfalt pe tronsonul III situat între străzile Ludoş şi Privighetorii. Urmează să fie marcată pista de biciclete şi să fie instalate indicatoarele de circulaţie. Celelalte două tronsoane ale străzii sunt finalizate, lungimea totală a celor trei secţiuni fiind de 1100 de metri.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav