Studentii sibieni mai stau o saptamana acasa E-mail
inca o saptamana Studenţii facultăţilor sibiene vor începe cursurile luni, 11 ianuarie, după ce vacanţa de iarnă a fost prelungită cu încă o săptămână, ca urmare a acordării zilelor de concediu fără plată în timpul ultimele zile ale lunii decembrie 2009.

Vacanţa de iarnă a studenţilor Universităţii “Lucian Blaga” (ULB) din Sibiu a fost prelungită cu încă o săptămână. Potrivit structurii anului universitar, cursurile ar fi trebuit să fie reluate la 4 ianuarie, însă începerea cursurilor a fost decalată cu o săptămână. O hotărâre a Comisiei Paritare, de la sfârşitul lunii noiembrie, anunţa acordarea zilelor de concediu fără plată în perioada 21 – 24 şi 28-29 decembrie şi prelungirea cu o săptămână a vacanţei de iarnă.

“În mod normal, concediul fără plată pe luna decembrie ar fi trebuit să fie luat în perioada activităţii didactice. Pentru a nu afecta procesul de învăţământ, conducerea Universităţii a luat decizia de a da concediu fără plată în zilele de 21 – 24, 28-29 decembrie şi să prelungească, astfel, vacanţa de iarnă a profesorilor cu o săptămână, în luna ianuarie. Zilele din decembrie ar fi fost corespunzatoare concediului de odihnă al profesorilor”, explică purtătorul de cuvânt al ULB Sibiu, Alexandra Todoran.

Potrivit aceleiaşi surse, cursurile se vor desfăşura normal, după 11 ianuarie, fără ca sesiunea de examene să fie şi ea decalată.

Profesorii vor susţine cursuri din 11 ianuarie până pe 24 ianuarie, iar sesiunea de examene şi restanţe este stabilită pentru perioada 25 ianuarie-21 februarie. Din 22 februarie şi până pe 28 februarie, studenţii vor intra în vacanţa intersemestrială.

Cel de al doilea semestru va începe în 1 martie. Studenţii vor merge la cursuri până pe 4 aprilie, după care vor intra în vacanţă până pe 11 aprilie. Profesorii vor preda între 12 aprilie şi 13 iunie, după care, începând cu 14 iunie, va începe cea de a doua sesiune de examene şi restanţe. Între 12 şi 28 iulie este prevăzută perioada de practică.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav