Suedezilor care au cantat la Artmania le-a placut Sibiul E-mail
Suedezii care au cantat Vocalista de la Nightwish, Anette Olzon, nici nu a aşteptat să ajungă bine acasă, după concertul din cea de-a doua zi a festivalului Artmania, că a şi postat pe blogul său impresii despre Sibiu. La fel şi chitaristul de la Pain, suedezul Michael Bohlin.

Anette Olzon a fost atât de impresionată de Sibiu şi de oamenii pe care i-a cunoscut, încât a declarat, fără nicio reţinere, pe blogul personal, că se va întoarce cu siguranţă într-o vacanţă, în România. Anette a avut timp şi de o scurtă plimbare prin centru şi şi-a postat pozele pe site. Sibiul este “un oraş frumos şi vechi”, iar oamenii “calzi şi foarte primitori”. Până şi camera de hotel i-a plăcut solistei suedeze. La finalul postării, Anette a mulţumit Sibiului pentru primire.

Michael Bohlin, pentru prima oară în România, a mărturisit, pe pagina de myspace, că a fost surprins de această ţară, dar nu într-un mod negativ. De cum au ajuns, vineri, au fost loviţi de căldură. Seara şi-au petrecut-o pe o terasă din centru, unde chelnerul le-a dat de înţeles foarte clar că îşi urăşte slujba. Deşi începutul a scârţâit, a doua zi a fost mai bine. Împreună cu David Wallin a făcut un tur al centrului şi a vizitat vreo zece biserici. Majoritatea i-au plăcut foarte mult, însă nedumirirea artistului a fost de ce sunt aşa de multe. Într-un oraş de mărimea Sibiului s-ar fi aşteptat să vadă una, maxim două biserici. Un alt lucru care l-a surprins foarte mult a fost numărul mare de nunţi peste care a dat în această plimbare. Din păcate, niciunul din trupă nu a fost interesat, în afară de el, să viziteze şi câteva castele, aşa că a trebuit să renunţe la idee. Show-ul de sâmbătă a ieşit, însă, foarte bine, iar publicul a fost minunat.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav