Suporter maghiar accidentat grav la Boita E-mail
Al 4 elev eliminat de la Bac Patru suporteri maghiari care se îndreptau spre Bucureşti, la meciul Steaua-Ujpest, au fost implicaţi într-un accident grav, în această dimineaţă, pe valea Oltului, în afara localităţii Boiţa.
Şoferul autoturismului, în vârstă de 31 de ani, a adormit la volan, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un TIR condus regulamentar. În urma accidentului şoferul şi pasagerul din dreapta au fosr răniţi.

“Pacientul în vârstă de 31 de ani se află în stare critică, în comă, acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis, fracturi ale osului temporal stâng şi un traumatism toracic. Ceilalţi trei pacienţi prezentau traumatisme craniene, plăgi la nivelul scalpului şi feţei, escoriaţii şi fracturi costale”, a declarat Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu. Starea acestora este bună însă au rămas sub supraveghere medicală.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav