Surprize surprize pentru elevii din Medias fara gaz in scoala E-mail
surprize pentru elevii din medias Debutul de luni, 14 septembrie, al noului an şcolar găseşte instituţiile de învăţământ din Mediaş cam în aceeaşi stare în care fuseseră lăsate în urmă cu trei luni. Fiind vacanţă, Primăria locală s-a preocupat mai mult de organizarea de festivaluri - trei la număr în numai şase săptămâni - uitând aproape cu desăvârşire de şcoli şi licee.

Le-a reamintit acest lucru reprezentanţilor municipalităţii, cei de la E-ON Gaz, care au lăsat fără gaz tocmai Şcoala Naţională de Gaz. Iar asta pe bună dreptate, căci facturile neachitate pentru respectiva utilitate ajunseseră la peste 60.000 de euro.

Nici până vineri după amiază, situaţia nu fusese rezolvată. Secretara liceului ne-a declarat că “de luni va fi jale pentru elevii care servesc masa la cantină”. Dar pentru că întotdeauna în viaţă există şi o lege a compensaţiei, elevii din Mediaş vor avea parte şi de o veste bună: indiferent că e vorba de bobocii de “primară” sau de liceenii din ultimul an, toţi şcolarii din municipiul de pe Târnava Mare vor călători, gratuit, pe mijloacele de transport în comun, care aparţin Meditur, pe durata întregului an şcolar 2009/2010. (Ion GÎRNOD)

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav