Targ de carte la Facultatea de Litere si Arte a ULBS E-mail
Agnita are echipa de mondialeFacultatea de Litere si Arte a Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu organizeaza în perioada 14 - 16 martie 2011 o expozitie cu vânzare de carte în limbi de circulatie internationala (în principal engleza, dar si franceza si germana).

Doritorii pot achiziţiona în cadrul târgului cărţi din domenii extrem de variate precum literatură, istorie, medicină, filozofie, psihologie, arte, muzică etc. Iar preţurile pentru seria de clasici ai literaturii universale sunt foarte atractive (începând de la 10 lei / carte).

Furnizorul cărţilor este Bookstation bookstore, a cărei ofertă poate fi consultată accesând site-ul www.bookstation.ro. Pentru cei interesaţi este recomandabil să consulte site-ul menţionat pentru comenzi în avans astfel încât titlurile dorite să se regăsească în oferta târgului. Târgul de carte se va desfăşura zilnic între orele 9.00-18.00, în holul de marmură de la parterul Facultăţii de Litere şi Arte.


Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav