Targ de obiecte realizate manual de Mos Nicolaie E-mail
Targ hand made Prima ediţie a târgului de obiecte realizate manual cu vânzare, Art Boutique, va avea loc, la Sibiu, în primul weekend al lunii decembrie. Organizatorii anunţă aproximativ 30 de artişti creatori de obiecte şi accesori vestimentare.

Târgul va avea loc între 4 şi 6 decembrie şi va reuni un număr de aproximativ 30 de artişti, creatori de obiecte şi accesorii vestimentare, bijuterii din piele, sârmă sau ceramică, obiecte decorative sau orice alt produs artistic realizat manual. “Art Boutique este un târg special creat pentru cei care adoră obiectele confecţionate manual sau vintage.

Este un târg care împleteşte puterea creatoare a artizanilor cu dorinţa de a arăta că obiectele unicat, fie că este vorba de bijuterii, îmbrăcăminte sau decoraţiuni, imprimă un aer nobil tocmai prin faptul că au un impact vizual puternic”, spun organizatorii evenimentului pe site-ul de prezentare a târgului, www.artboutique.lx.ro. Cei care doresc să participe la târg ca expozanţi trebuie să se înscrie pe acelaşi site.

Târgul va avea loc în Turnul Sfatului, din Piaţa Mare, iar programul de vizitare va fi zilnic între orele 10 şi 20.

Pentru a vizita târgul, sibieni vor trebui să achite doar taxa de intrare în turn, în valoare de doi lei. Participanţii la Art Boutique vor fi înscrişi, automat, la o tombolă cu premii constând în exponate.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav