Targul de nunti ~ in pregatire E-mail
targul de nunti Ziua Îndrăgostiţilor vine la Sibiu cu o ofertă pentru cei care se iubesc şi doresc să se căsătorească, pentru că în perioada 12-14 februarie, la Cercul Militar are loc cea de-a VI-a ediţie a Târgului de nunţi. Desfăşurat sub sloganul "Totul pentru nunta ta", târgul va reuni mai mult de 25 de firme din Sibiu dar şi din alte judeţe, care le vor oferi sibienilor posibilitatea de alege dintr-o ofertă variată de produse şi servicii ceea ce li se potriveşte cel mai bine pentru o nuntă de vis şi de criză.

"Cu siguranţă vor fi oferte, reduceri şi preţuri promoţionale", a spus Neluţu Dragotă, organizatorul evenimentului. El şi-a exprimat speranţa ca târgul din acest an să fie la fel de bun ca ediţiile anterioare care au adus un număr mare de vizitatori. "Aşteptăm să vină cât mai mulţi viitori miri", a mai spus Neluţu Dragotă, care a subliniat faptul că acest târg le este destinat atât celor care plănuiesc să se căsătorească în acest an, cât şi celor care doresc doar să urmărească trendurile lui 2010 în materie de nuntă.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav