Tarifele la Sala Transilvania vor fi marite E-mail
sala transilvaniei Tarifele de închiriere a Sălii Transilvania urmează să crescă cât mai curând. Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu şi-a exprimat nemulţumirea asupra faptul că actualele tarife de închiriere a Sălii Transilvania sunt prea mici. Acestea vor trebui să fie majorate pe viitor şi a propus consilierilor o nouă grilă de tarifare.

Faptul că Sala Transilvania deţine un dosar supra plin de solicitări pentru închiriere până la finele anului 2010, l-a determinat pe Martin Bottesch să facă o propunere de modificare tarifară către consilierii instituţiei. După părerea preşedintelui Consiliului Judeţean majorarea tarifelor trebuie aplicată atât pentru practicarea activităţilor sportive, cât şi pentru evenimentele comerciale. „Majoritatea oamenilor s-au obişnuit să vină şi să adreseze Consiliului Judeţean să intervenim pentru obţinerea sălii.

Aceste este unul dintre motivele pentru care cred că avem tarife prea mici. Ar fi bine să regândim aceste tarife şi să le modificăm pe viitor. Cred că o majorare a acestora este potrivită”, a spus Bottesch. Sala Transilvania este în prezent locul de desfăşurare a competiţiilor sportive şi a meciurilor de baschet ale echipei CSU Atlassib. În acelaşi timp este gazda unor evenimente şi târguri de îmbrăcăminte sau auto.

Sursa: infosib
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav