Tatuajele la Sibiu ca la ele acasa E-mail
tatto expo 2010 Unii dintre cei mai valoroşi artişti tatuatori din lume se vor afla timp de trei zile la Sibiu, pentru a aduce mai aproape de iubitorii desenelor pe piele acest gen de artă. Astăzi, la ora 12, se deschide cea de-a doua ediţie a Transilvania Tattoo Expo, singura convenţie de tatuaje din România, eveniment care se desfăşoară în incinta Sălii Sporturilor "Transilvania", perioada 28-30 mai. Programul convenţiei începe în fiecare din cele trei zile la ora 12, accesul la manifestări făcându-se pe bază de bilet sau abonament. Preţul unui bilet pentru o zi costă 15 lei iar abonamentul pentru trei zile, 30 de lei.

Evenimente în premieră

„Anul trecut am avut mai multe concerte, încercând să atragem public de toate genurile. Anul acesta ne vom concentra mai mult pe partea vizuală. Vrem să implicăm cât mai mult comunitatea în acest proiect. Vom avea trei expoziţii de pictură, un experiment de art-fusion şi multe alte evenimente de acest gen, inedite pentru România", a spus Ovidiu Popârţan, organizatorul evenimentului. Ovidiu Popârţan a mai arătat că unul dintre momentele inedite ale Transilvania Tattoo Expo este reprezentat de un experiment de art-fusion, la care participă elevi ai Liceului de Artă din Sibiu, împreună cu artişti tatuatori şi body-paint-eri. Experimentul va încerca să creeze un desen viu, alcătuit din tablouri şi trupuri pictate. Mai mult, momentele importante ale evenimentului vor face obiectul unui film documentar realizat de o viitoare absolventă a secţiei de Cinematografie din cadrul Facultăţii de Teatru şi Televiziune a Universităţii „Babes Bolyai” din Cluj Napoca.

Artişti din toată lumea

Transilvania Tattoo Expo aduce la Sibiu 40 de studiouri din ţară şi din lume, organizatorii promiţând calitate la preţuri de România, standurile fiind special amenajate, în condiţii de igienă maximă. „Mulţi artişti au deja programări făcute. Unii dintre ei chiar nu mai au loc pentru alţi doritori. Preţurile vor fi cele de România, cam pe jumătate faţă de alte ţări”, mai spune Ovidiu Popârţan. El a arătat că evenimentul nu li se adresează numai pasionaţilor de această artă, pentru că această convenţie le este deschisă tuturor curioşilor care doresc să afle mai multe despre ceea ce înseamnă un tatuaj.

Ediţia din acest an a Transilvania Tattoo Expo vine cu încă o premieră pentru România: revista "Tattoo Age", dedicată tatuajelor şi piercingului, primul număr prezentând o parte dintre cei mai reprezentativi artişti din România. Mai multe informaţii, împreună cu programul evenimentului pot fi găsite pe adresa de internet: ttp://www.tattooexpo.ro/program.html.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav