Taxa pentru eliberarea cazierului modificata E-mail
Taxa eliberare cazier Taxa pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar a fost modificată, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice.

Sibienii care doresc eliberarea cazierului, fie că este vorba despre persoane fizice, juridice sau aflate în statele membre ale Uniunii Europene, vor plăti, din 2 iulie, o taxă de 10 lei. Potrivit informaţiilor oferite de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu, eliberarea certificatelor de cazier judiciar se va face în termen de trei zile, prevăzut în Legea nr. 290/2004 privind cazierul judiciar cu modificările şi completările ulterioare şi nu în termenul de 10/30 zile, menţionat în OUG 70/2009. Termenul de trei zile este valabil pentru toate categoriile de persoane care solicită eliberarea certificatului de cazier judiciar.

La primirea cererii de obţinere a certificatului de cazier judiciar atât pentru persoana fizică, cât şi pentru cea juridică, lucrătorul din ghişeu va solicita şi chitanţa care face dovada achitării taxei de 10 lei, chitanţă ce se va anexa la cerere.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav