Teatrul Radu Stanca merge luna viitoare in Capitala Culturala a Europei E-mail
in deplasare Teatrul „Radu Stanca” este singura instituţie din Sibiu care păstrează şi dezvoltă legături cu actuale şi viitoare Capitale Culturale Europene.

Luna viitoare teatrul din Sibiu are programate trei reprezentanţii în cadrul programului oficial al Pecs – Capitală Culturală Europeană 2010. Este vorba, în primul rând, despre spectacolul „Electra”după Sofocle şi Euripide, în regia lui Mihai Mănuţiu, care se va juca în data de 21 mai în Pecs. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Mariana Mihu, Ioana Crăciunescu, Marian Râlea, Dan Glasu, Ofelia Popii, Florin Coşuleţ, Adrian Matioc, Diana Fufezan, Cristina Stoleriu, Dana Taloş, Codruţa Vasiu, Mihai Coman, Adrian Neacşu, Cătălin Neghină, Eduard Pătraşcu, Cătălin Pătru, Viorel Raţă şi Bogdan Sărătean. Muzica live este asigurată de grupul „Iza” din Maramureş, compus din Ioan Pop, Gheorghe Florea / Dumitru Hârb, Anuţa Pop, Voichiţa Tepei, Mihaly Covaci.

Un al doilea spectacol prezentat de teatrul din Sibiu este „DIE ANATOMIE EINES MORDES – PRAH / ANATOMIA UNEI CRIME – PRAH” de Csaba Mikó şi György Spiró, în regia lui Brigitte Drotloff. Spectacolul se va juca în 25 şi 26 mai tot la Pecs şi este o colaborare la care îşi aduce aportul şi TNRS. În distribuţia lui intră Renate Müller-Nica, Franz Kattesch, Johanna Adam, Ali Deac, Wolfgang Kandler şi Lerida Buchholzer.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav